Effectieve website nodig?

De mogelijkheden zijn grenzeloos

De naam van het product zegt het eigenlijk al: Easy en Flexibele websites. Een website moet doeltreffend zijn en passen bij jouw als ondernemer. Daarom wordt een Easy Flex website volledig aangepast op basis van de bedrijfsdoelen, uitstraling en de doelgroep van je bedrijf.

Sky is the limit... en zo ook een Easy Flex website. Het basis pakket is al een volledige en professionele website. Maar voor diegene die specifieke wensen heeft of bepaalde functionaliteiten wenst is elk stukje maatwerk mogelijk. Niets is te gek!

Online marketing die jouw bedrijf een boost geven!
Daarnaast bieden we ook een groot aantal online marketing diensten aan zoals: SEA (adverteren met Google), SEO (zoekmachine optimalisatie), Conversie optimalisatie (haal meer rendement uit je website of webshop) en Facebook marketing (adverteren op Facebook).


Wat kost een website?

Onderstaand de prijzen van websites en webshops, maar ook webhosting en online marketing diensten.
Scroll helemaal door deze pagina heen en je kunt precies zien wat het jouw gaat kosten.Ervaringen van andere ondernemers:

  •   Gerben van Dorsten, Palmexpert.nl
  •   Miranda Smid, chaos-and-order.com
  •   Thijs Bloemendal, Fietsunie.nl

Gerben: In eerste instantie twijfelde ik of het de investering waard zou zijn. Maar Johan had al een paar goede tips gegeven en zijn kennis over zoekmachine optimalisatie en marketing zijn zo goed dat ik toch heb besloten om de investering te doen.

En wat was dat een goede keuze geweest! Onze online bestellingen zijn binnen een jaar gegroeid met ruim 50% en nog steeds groeiende.

De samenwerking ervaar ik als zeer prettig. Vooral het werken met korte lijnen, het meedenken in oplossingen en het ad-hoc reageren op veranderingen ervaar ik zelf als erg prettig. Zulke ervaringen vind je simpelweg niet bij de grotere internetbureaus.

Johan is een fijne sparringpartner voor de kleinere zelfstandigen en het MKB en daarom beveel ik hem ook aan bij collega-ondernemers bij mij uit de buurt.

Miranda: Onze website werd al goed bezocht en de verkopen liepen ook goed. Dus ik had de twijfel of het wel echt nodig was om iemand speciaal voor zoekmachine optimalisatie en website verbeteringen in te schakelen. Maar door aanbeveling van andere ondernemers heb ik toch besloten om met Johan te gaan samenwerken.

Voorheen heb ik ook wel met andere internetbureau's om tafel gezeten, maar daarbij miste ik de passie als het gaat om zoekmachine optimalisatie. Johan is echt een persoon met passie voor zijn vak en ook één met veel ervaring.

Het is ontzettend fijn dat een specialist met ons meekijkt en verbeteringen doorvoert. Sinds de samenwerking is onze website, die al erg goed was, toch weer stukken verbeterd. Johan weet heel goed waar hij op moeten letten en weet knelpunten te vinden en op te lossen. Voor mij geeft dat een stukje rust.

Thijs: Bij de eerste kennismaking met Johan wist ik meteen dat hij degene was waar ik mee moest samenwerken. Hij weet heel goed waar hij over praat.

Met onze webshop wilden wij hoger scoren in Google. Sinds de samenwerking met Johan zien we onze webshop ook daadwerkelijk veel hoger scoren. Hoger scoren betekent voor ons meer bezoekers en daardoor ook een hogere omzet dan in dezelfde periode vorig jaar. Dus ik word daar erg blij van!

Ik vind dat Johan een SEO-specialist is die voor elke ondernemer een positief verschil kan maken om op internet succesvol te worden, vooral als het gaat om webshops.


Ook volledige ontzorging als het gaat om Highspeed Webhosting!

Je bent niet verplicht om de webhosting bij ons onder te brengen. Wel raden we het aan om zo de kwaliteit van de websites en webshops te blijven garanderen. Daarnaast profiteer je bij Easy Flex Web van nog veel meer voordelen, zoals gratis service en onderhoud aan je webhosting en beheertool (CMS).


Krijg een 1-op-1 sparringsmomentje met dè specialist!

Maak een afspraak en krijg een 1-op-1 sparringsmomentje onder het genot van een heerlijke kop koffie die na jouw smaak wordt samengesteld.